Млинці херсонські |
|
Просіяне пшеничне борошно (половину норми), заварене частиною пряженого гарячого молока, старанно розмішують, охолоджують, додають дріжджі, розведені з цукром у теплому молоці, всипають частину просіяного гречаного борошна, трохи пшеничного, добре збивають тісто і ставлять у тепле місце, щоб підійшло. Коли воно підійде, вливають у нього розведені в молоці жовтки і розтоплене масло, всипають решту пшеничного й гречаного борошна, солять, добре збивають, додають збиті в піну білки, вимішують, дають тісту підійти і, не розмішуючи тісто,’ смажать млинці з обох боків.
Подають млинці з розтопленим вершковим маслом.
Для приготування млинців на знадобиться:
Борошно пшеничне і гречане — по 160, яйця — 1 шт., молоко пряжене — 300,
дріжджі — 15, масло вершкове для тіста — 20, для подавання — 40,
цукор — 50, сіль за смаком.
|
« Ноутбуки | Как безопасно купить бытовую технику в интернете? » |
---|